Klosterg. 6 2:a våning med hiss 352 30 Växjö
Boka tid: 0767654708
info@millesvaxjo.se

Ansiktsbehandlingar

Advanced Skin Treatment

2 timmar: 1895kr 

Ansiktsbehandlingarna på Milles i Växjö är grundade på ett holistiskt behandlingskoncept där jag jobbar med huden och ditt välmående inifrån och ut. Det finns många olika typer av hudproblem, därför är det extra viktigt att ta hänsyn till just dina specifika behov. Vid min Advanced Skin Treatment-behandling, som är en fantastiskt härlig och djupgående ansiktsbehandling, fyller vi även i ett hälsoformulär samt gör ansikts- och tungdiagnostik. Detta ger svar på om det finns obalanser som kan påverka hälsan och huden.

Utifrån detta tas det fram ett personligt program som stöttar kroppen och huden och skapar förutsättningar för ett optimalt resultat. Programmet innehåller råd om hudvård, livsstilstips, kost, kosttillskott, rörelse och mental balans. Även uppföljning och support ingår för att ge dig en hållbar grund för att din hud ska må bra och återfå/bibehålla sin lyster, elasticitet och spänst.

 

 

Avanced Skin Treatment

Paket 1

3 tillfällen där vi går igenom din hud och din hälsa. Vi tittar på grundproblemet och vad orsaken kan vara till ditt hudtillstånd som du behöver ha hjälp med. 3 gånger paketet passar dig som redan har förståelse och är insatt in din kost och hälsa men behöver dra i de sista trådarna för att finslipa. Paketet består av 3 behandlingar varav varje tillfälle är 1.45 timmar. Pris för 3 tillfällen: 4 500 kr

.

.

Boka

 

 

Avanced Skin Treatment

Paket 2

7 tillfällen där vi går igenom din hud och din hälsa. Vi tittar på grundproblemet och vad orsaken kan vara till ditt hudtillstånd som du behöver ha hjälp med. 7 gånger paketet passar dig som behöver mer hjälp med din kost, hud och hälsa och för dig som behöver extra stöd. Paketet består av 7 behandlingar varav varje tillfälle är 1.45 timmar. Pris för 7 tillfällen: 9 000 kr (Du får en på köpet).

.

.

.

Boka

 

 

Avanced Skin Treatment

Paket 3

12 tillfällen där vi går igenom din hud och din hälsa. Vi tittar på grundproblemet och vad orsaken kan vara till ditt hudtillstånd som du behöver ha hjälp med. 12 gånger paketet passar dig som har haft ett en nedsatt hudhälsa under en längre tid och behöver fler tillfällen och hjälp med din kost, hud och hälsa och för dig som behöver extra stöd. Paketet består av 12 behandlingar varav varje tillfälle är 1.45 timmar. Pris för 12 tillfällen: 14 250 kr (Du får 2,5 på köpet).

Boka

 

Holistisk ansiktsbehandling

Ansiktsbehandlingar med holistiskt tänk. Du får alltid råd om hur du ska ta hand om hela din kropp för din optimala hudhälsa.

Klassisk ansiktsbehandling

med Esse probiotics

75 min: 1150kr 

Denna unika ansiktsbehandling förbättrar och förstärker din huds mikroflora samtidigt som den minimerar ålderstecken och motverkar obalanser.

 Jag väljer varsamt ut hudvårdsprodukter som passar just din hud. Passar för dig med rocasea, vuxenacne, pigmenterad hud, mogen m.m 

Dubbelrengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, ansiktsmassage, nack och dekoltagemassage mask, 1 professionell ampull och dag/ögoncreme.

Kur 4 veckor á 4 behandlingar, 75 min första gången och därefter 30 min 2950kr  

Boka

 

Ansiktsbehandling
Esse exlusive probiotic

 60 min: 1350kr Lyx 90 min: 1650kr

Välkommen att prova på världens mest avancerade Probiotiska Ansiktsbehandling! .


Upplev känslan när 10 miljarder Probiotika (goda bakterier) tillsammans med några av världens mest effektiva växtextrakt appliceras på din hud.
Passar speciellt för dig med mogen hud som vill ge huden en riktig pensionsförsäkring.

 Jag kombinerar under behandlingen sterilt vatten tillsammans med Esse Probiotic Skincares mest effektiva levande Probiotika någonsin.

Dubbelrengöring, peeling, ev. porrengöring, brynplock, massage ansikte, dekolltage och händer, mask, probiotika, dag/ögoncreme.

Kur 4 veckor á 4 behandlingar, 60 min första gången och därefter 20 min. 3550kr.

.

Boka

 

Holistisk ansiktsbehandling

 

 

 

Djuprengörande ansiktsbehandling 

60 min 880kr

I denna behandling ingår dubbelrengöring, hudanalys, peeling, brynformning, portömning, ansiktsmask och avslutande produkter såsom serum, ögon och ansiktskräm med Esse eller med de  svenska märket Maria Åkerbergs produkter.

Passar alla hudtyper även dig med acne, rosacea, perioral dermatit, pormaskar, milier etc.

Boka

 

 

 

Avkoppling

 

 

Avslappnande ansiktsbehandling

50 min 760kr

En ansiktsbehandling för dig som bara vill ha de lugnt och skönt. Total avkoppling helt enkelt. Dubbelrengöring, peeling, varma handdukar, massage med varma stenar i ansiktet, mask, massage med varma stenar på dekolltage. Avslutande ögon och dagcreme. Produkter med Esse eller Maria Åkerberg.

Boka

 

 

 

Djuprengöring

 

 

Tonårsbehandling

50 min 760kr

Djuprengörande behandling med dubbelrengöring, peeling, ånga, portömning och avslutande mask. Passar alla som vill få bort alla orenheter i ansiktet såsom acne, svarta pormaskar, milier. Bra start för dig som verkligen vill börja ta hand om din orena hud. Produkter med Esse eller Maria Åkerberg.

Växjö

Boka