Klosterg. 6 2:a våning med hiss 352 30 Växjö
Boka tid: 0767654708
info@millesvaxjo.se

Meditation

Meditation i grupp

Meditationskurs i grupp 8 gånger

1h/v. 1595kr

Privat meditations session 40 min 550kr

En vägledd meditation där du kan lära dig att landa i din egen kropp och känna dig jordad. Passar dig som känner dig stressad och tycker att tankarna snurrar. Både för dig som är nyböjare och för dig som är mer van vid att meditera. Längre in i kursen ska vi beröra våra kreativitetspunkter. Passar utmärkt som ett komplement till healingmassage/healing.

Boka

Varför meditera? Hur går de till?

Att meditera kan hjälpa dig att ta bättre beslut i vardagen. För när du flyttar din uppmärksamhet från hjärnan till hjärtat blir dina val utifrån din inre sanning. Meditation kan verkligen hjälpa dig med din självutveckling om du ger de en chans. Att träna sinnet att bli lugnare och komma ner i din kropp kan kännas omöjligt när du är stressad, men med träning och uthållighet blir de lättare för varje gång. Jag sammanliknar de med att träna en muskel, du blir starkare för varje gång du tränar.
På meditation i mina grupper sitter vi på stolar för att lättast kunna hålla fokus. Du kan få sitta på golvet istället om du vill, ligger du ner är risken väldigt stor att du somnar om du inte är väldigt van vid att meditera. Ibland har vi lugn musik på i bakgrunden men inte alltid. Vi testar olika sätt att lättare komma ner i ett meditationstillstånd såsom rökelse, eteriska oljor etc. ​Under hela kursen håller jag i vägledda meditationer. Jag använder både återkommande meditationer för större igenkänning och varierade meditationer. De kan kännas lättare att meditera i grupp än att meditera hemma själv.